Mauricio Pochettino: 'Het zal mogelijk op Wembley moeten'

17-8-2018 11:01 - Door: M.d.Z.

Mauricio Pochettino: 'Het zal mogelijk op Wembley moeten'

Waar het Engelse Tottenham mogelijk wordt gedwongen het duel tegen Man. City op het beschadigde veld op Wembley af te werken, ziet Pochettino momenteel geen andere opties.

Vervolg: Mauricio Pochettino: 'Het zal mogelijk op Wembley moeten'

Waar het nieuwe stadion van Tottenham nog niet gereed is, kunnen de duels tegen Liverpool en Cardiff City nog niet worden afgewerkt in de nieuwe thuishaven van The Spurs. Waar het topduel tegen Manchester City in oktober nog niet is gepland, moet het waarschijnlijk worden afgewerkt op Wembley. En dat terwijl een dag eerder het duel van de NFL-wedstrijd tussen de Jacksonville Jaguars en Philadelphia Eagles wordt afgewerkt op Wembley.

 

'Op dit moment kan ik niet zeggen dat we deze wedstrijd niet in ons nieuwe stadion gaan spelen,' liet Pochettino weten. 'Als je me vraagt als we niet in het nieuwe stadion kunnen spelen, moeten we een manier vinden om op Wembley te spelen. Om op een andere plaats te spelen, drie stadions in één seizoen, dat zou teveel zijn.'

 

'Misschien moeten we ons aanpassen, de dag na de NFL-wedstrijd, misschien is het veld niet in de beste staat, maar we moeten de moeite doen en spelen omdat het moeilijk zou zijn om een andere datum te vinden. Ik ben een persoon die altijd positief is. In plaats van te klagen over iets dat je niet kunt veranderen, probeer ik een oplossing te vinden om de prestaties op de beste manier te helpen.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mauricio Pochettino: 'Het zal mogelijk op Wembley moeten'

Een korte samenvatting: Waar het Engelse Tottenham mogelijk wordt gedwongen het duel tegen Man. City op het beschadigde veld op Wembley af te werken, ziet Pochettino momenteel geen andere opties..

Meest gelezen