Nieuwsbladen weer positief over Ajax: Ze verdienen de CL

15-8-2018 15:10 - Door: M.d.Z.

Nieuwsbladen weer positief over Ajax: Ze verdienen de CL

Waar de nieuwsbladen goed gezind zijn woensdagochtend, was dat afgelopen maandag na de eerste competitieronde wel anders.

Vervolg: Nieuwsbladen weer positief over Ajax: Ze verdienen de CL

Waar maandag nog chagrijn overheerste, liet Ajax dinsdagavond tegen Standard Luik zien dat het nog wel degelijk kan voetballen. Door de 3-0 zege op de Belgen mag Ajax zich melden in de play off richting de Champions League, waar de nieuwsbladen goed gezind zijn over de kansen van de Amsterdammers.

 

Telegraaf:
'Ajax steelt de show, 'De weg naar de groepsfase van de Champions League ligt voor Ajax nog steeds wagenwijd open. Door in België een riante voorsprong (0-2) weg te geven (2-2), kwam er een bobbeltje in de rode loper, die de UEFA met de nummers twee van Oostenrijk, België en Oekraïne als tegenstanders voor de Amsterdammers naar het miljardenbal had uitgerold. Maar in de kolkende Johan Cruijff Arena voorkwam het voor 40 miljoen euro vertimmerde en gepassioneerd spelende elftal van Erik ten Hag tegen Standard Luik simpel een struikelpartij: 3-0.'

 

Algemeen Dagblad
'Ajax overklast Standard,' luidt de kop. 'De volle Johan Cruijff Arena bulderde erop los. De fans vonden het mooi wat ze zagen. Een energieke Hakim Ziyech, die het spel naar zich toe trok. Het perfecte en kordate optreden van Nicolás Tagliafico. De souplesse van Frenkie de Jong. Soms de klasse van Dusan Tadic. Het slimme spel van Klaas-Jan Huntelaar. Eigenlijk was er niemand die gisteravond uit de toon viel. Het publiek werd weer eens warm op een Europese avond.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Nieuwsbladen weer positief over Ajax: Ze verdienen de CL

Een korte samenvatting: Waar de nieuwsbladen goed gezind zijn woensdagochtend, was dat afgelopen maandag na de eerste competitieronde wel anders..

Meest gelezen