TRANSFERNIEUWS: PSV-er Lozano genoemd bij FC Barcelona

19-6-2018 20:05 - Door: M.d.Z.

TRANSFERNIEUWS: PSV-er Lozano genoemd bij FC Barcelona

Hirving Lozano van PSV wordt genoemd bij FC Barcelona, daar waar ESPN er dinsdag melding van maakt. De Catalanen hebben de middenvelder al langer in het kielsoog en zouden nu de transfer van Griezmann niet doorgaat naar de Mexicaan doorschakelen.

Vervolg: TRANSFERNIEUWS: PSV-er Lozano genoemd bij FC Barcelona

Het enige probleem waar de club momenteel tegenaan loopt is dat het maar drie spelers van buiten de EU onder contract mag hebben, en met Coutinho, Paulinho en Yerry Mina zit de Catalaanse grootmacht daar al aan. Wel is FC Barcelona bezig om Coutinho een Portugees paspoort te laten bezorgen omdat hij met een Portugees is getrouwd.

 

Maar ook in de Engelse Premier League valt de naam van de Mexicaan, die de clubs voor het uitkiezen heeft. ESPN denkt te weten dat Lozano boven de 50 miljoen moet kosten.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

TRANSFERNIEUWS: PSV-er Lozano genoemd bij FC Barcelona

Een korte samenvatting: Hirving Lozano van PSV wordt genoemd bij FC Barcelona, daar waar ESPN er dinsdag melding van maakt. De Catalanen hebben de middenvelder al langer in het kielsoog en zouden nu de transfer van Griezmann niet doorgaat naar de Mexicaan doorschakelen..

Meest gelezen