Feyenoord wil 25 miljoen euro voor Nicolai Jorgensen

18-6-2018 12:27 - Door: NicoPeters

Feyenoord wil 25 miljoen euro voor Nicolai Jorgensen

Feyenoord wil spits Nicolai Jörgensen niet zo maar verkopen. Newcastle United wilde de 27-jarige Jörgensen in de winterstop overnemen, maar beide clubs bereikten geen akkoord. Feyenoord wil Jörgensen alleen voor 25 miljoen euro verkopen. Dit meldt The Chronicle.

Vervolg: Feyenoord wil 25 miljoen euro voor Nicolai Jorgensen

De ploeg van manager Rafael Benitez wil deze zomer een spits halen, maar de club heeft een relatief klein budget. Het budget is ongeveer 50 miljoen euro en met de verkoop van spelers hoopt de club nog ruim 30 miljoen te incasseren. Mocht Newcastle Jörgensen daadwerkelijk willen, dan is het al een groot deel van het budget kwijt aan de Deense spits.
 
Feyenoord vroeg in januari 23 miljoen euro voor Jörgensen, maar zover wilde Newcastle niet gaan voor de spits, die op het WK actief is met Denemarken. 
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord wil 25 miljoen euro voor Nicolai Jorgensen

Een korte samenvatting: Feyenoord wil spits Nicolai Jörgensen niet zo maar verkopen. Newcastle United wilde de 27-jarige Jörgensen in de winterstop overnemen, maar beide clubs bereikten geen akkoord. Feyenoord wil Jörgensen alleen voor 25 miljoen euro verkopen. Dit meldt The Chronicle..

Meest gelezen