Il Romanista: Ajax een van ergste clubs om mee te onderhandelen

11-6-2018 21:19 - Door: NicoPeters

Il Romanista: Ajax een van ergste clubs om mee te onderhandelen

Justin Kluivert tekent snel bij AS Roma, maar Ajax en Roma hebben lang onderhandeld over de aanvaller. Het zou nu rond zijn en het Italiaanse Il Romanista heeft complimenten over voor hoe Ajax heeft gehandeld en ging ook in op Monchi (technisch directeur Roma) en Mino Raiola (zijn zaakwaarnemer).

Vervolg: Il Romanista: Ajax een van ergste clubs om mee te onderhandelen

‘De technisch directeur van Roma (Monchi, red.) kent het woord vakantie niet. Maandag of zondag, het maakt hem niets uit. Als er een deal gesloten moet worden, onderhandelingen gestart moeten worden, of op biedingen gereageerd moet worden, dan reageert Monchi. Met Ajax was dat niet anders. Ondanks dat Ajax een van de ergste clubs (dat is een compliment) is om mee te onderhandelen, hadden de clubs continu contact’, schrijft Il Romanista.

Over Raiola schrijft Il Romanista geen goede woorden. ‘Hij moet dienen als tussenpersoon, maar gedroeg zich als dwaas. Dat ging zo: Monchi belt Raiola en krijgt dan te horen wat Ajax heeft gezegd. Dan laat hij de vraagprijs weten met als doel om tot een akkoord te komen. Gisteren (zondag, red.) werd er een lawine aan telefoontjes gepleegd.’

Ajax zou 17,5 miljoen euro krijgen, meldde De Telegraaf al. Door bonussen kan het nog 21 – 22 miljoen euro worden.
 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Il Romanista: Ajax een van ergste clubs om mee te onderhandelen

Een korte samenvatting: Justin Kluivert tekent snel bij AS Roma, maar Ajax en Roma hebben lang onderhandeld over de aanvaller. Het zou nu rond zijn en het Italiaanse Il Romanista heeft complimenten over voor hoe Ajax heeft gehandeld en ging ook in op Monchi (technisch directeur Roma) en Mino Raiola (zijn zaakwaarnemer)..

Meest gelezen