FC Barcelona wil doorpakken met De Jong: Ajax meldt dat hij niet te koop is

11-6-2018 12:32 - Door: NicoPeters

FC Barcelona wil doorpakken met De Jong: Ajax meldt dat hij niet te koop is

FC Barcelona wil Frenkie de Jong van Ajax en zondagmiddag heeft de Spanase topclub zich bij Ajax gemeld voor de 21-jarige middenvelder. De Jong is echter 'niet te koop', zo meldt De Telegraaf. Barcelona neemt daar geen genoegen mee en drukt vol door.

Vervolg: FC Barcelona wil doorpakken met De Jong: Ajax meldt dat hij niet te koop is

Barcelona wil praten met directeur voetbalzaken Marc Overmars en Ali Dursun, de zaakwaarnemer van De Jong. Volgens Spaanse media zou er begin deze week al een overleg zijn tussen de vertegenwoordigers van de Jong en Barcelona.
 
De Spaanse club wil hoe dan ook clubs als Paris Saint-Germain en Manchester City voor zijn en zou bereid zijn om De Jong te kopen en vervolgens nog een jaar aan Ajax te verhuren, maar ook dat ziet Ajax niet zitten. Barcelona wil een situatie als met Rodrygo voorkomen. De club wilde de aanvaller (17) van Santos graag, maar de Braziliaan gaat nu waarschijnlijk naar Real Madrid.
 
Dat Barca 40 miljoen euro wil betalen en De Jong wil terugverhuren zegt wel genoeg over hoe ver Barcelona wil gaan. Barcelona wil nu zeker snel handelen omdat City-trainer Josep Guardiola De Jong ook graag wil. De Telegraaf meldt dat insiders zeggen dat De Jong nog een jaar bij Ajax wil blijven. Hij heeft door een blessure nog niet laten zien wat hij wil en hij wil graag als landskampioen vertrekken.
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

FC Barcelona wil doorpakken met De Jong: Ajax meldt dat hij niet te koop is

Een korte samenvatting: FC Barcelona wil Frenkie de Jong van Ajax en zondagmiddag heeft de Spanase topclub zich bij Ajax gemeld voor de 21-jarige middenvelder. De Jong is echter 'niet te koop', zo meldt De Telegraaf. Barcelona neemt daar geen genoegen mee en drukt vol door..

Meest gelezen