Transfer Angeliño naar PSV weer stap dichterbij

11-6-2018 16:36 - Door: NicoPeters

Transfer Angeliño naar PSV weer stap dichterbij

Angeliño gaat spoedig een transfer van Manchester City naar PSV maken, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Engelse topclub en PSV zijn er op 'hoofdlijnen' uit en de transfersom zou iets meer dan vijf miljoen euro bedragen.

Vervolg: Transfer Angeliño naar PSV weer stap dichterbij

Het is nog niet helemaal duidelijk hoe de deal er precies uit gaat zien. Nu is het wachten op de vrijgave van Angeliño en daarbij worden een problemen verwacht. De Spaanse linksback is al rond met PSV. 'Zijn salaris- en contractuele verwachtingen zijn eerder al onderling getoetst en die bleken te matchen met wat PSV kan bieden', aldus het Eindhovens Dagblad.
 
De club zou met het aantrekken van Angeliño, die vorig seizoen op huurbasis bij NAC Breda speelde, deze week de linksbackpositie al snel rond hebben. Eerder kwam Nick Viergever al transfervrij over van Ajax. Viergever kan ook als linksback spelen. 
 

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Transfer Angeliño naar PSV weer stap dichterbij

Een korte samenvatting: Angeliño gaat spoedig een transfer van Manchester City naar PSV maken, zo meldt het Eindhovens Dagblad. De Engelse topclub en PSV zijn er op 'hoofdlijnen' uit en de transfersom zou iets meer dan vijf miljoen euro bedragen..

Meest gelezen