Nieuwe aanvoerder Chiellini heeft een duidelijk doel met Juventus

11-6-2018 10:18 - Door: NicoPeters

De nieuwe aanvoerder van Juventus, verdediger Giorgio Chiellini, heeft gezegd dat de club het winnen van de Scudetto (landstitel) als doel heeft voor komend seizoen en dat het winnen van de Champions League niet het absolute doel van de club is.

Vervolg: Nieuwe aanvoerder Chiellini heeft een duidelijk doel met Juventus

‘Nee, we willen alles winnen zoals altijd. Nu kunnen we even ontspannen met rust en kalmte. Daarna wordt het komend seizoen een fantastisch seizoen, net als het vorige seizoen, en daar ben ik zeker van’, vertelde Chiellini tegen Football-Italia. Juventus won de titel al in de laatste zeven seizoenen.

De 33-jarige verdediger volgt bij Juventus Gianluigi Buffon, die naar Paris Saint-Germain gaat, op. ‘Ik ben ook al ouder. We hopen goede dingen achter te laten voor onze teamgenoten. Zij moeten door als wij stoppen.’


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Nieuwe aanvoerder Chiellini heeft een duidelijk doel met Juventus

Een korte samenvatting: De nieuwe aanvoerder van Juventus, verdediger Giorgio Chiellini, heeft gezegd dat de club het winnen van de Scudetto (landstitel) als doel heeft voor komend seizoen en dat het winnen van de Champions League niet het absolute doel van de club is..

Meest gelezen