PSV wacht mogelijke gunstige loting CL bij bereiken groepsfase

22-5-2018 23:12 - Door: M.d.Z.

PSV wacht mogelijke gunstige loting CL bij bereiken groepsfase

Voor het eerst moet de Nederlandse kampioen een voorronde overleven om de groepsfase van het Champions League toernooi te behalen.

Vervolg: PSV wacht mogelijke gunstige loting CL bij bereiken groepsfase

Dit komt door de matige prestaties van de Nederlandse ploegen de voorbij gaande jaren in Europa. Waar PSV dit seizoen de landskampioen is geworden, zal op 21 of 22 augustus de eerste wedstrijd in de vierde voorronde van de Champions League play off worden gespeeld.

 

De tegenstander voor de vierde voorronde is voor de Eindhovenaren nog onbekend, maar het zou kunnen dat bijvoorbeeld Young Boys (Zwitserland), Legia Warschau (Polen) of Apoel Nicosia (Cyprus) de tegenstander wordt.

 

Mocht het PSV lukken om de voorronde te overleven en de groepsfase van de Champions League te bewerkstelligen, kan er gunstige loting volgen. 'Lukt het PSV om door de play-off te komen, dan is er een behoorlijke kans dat de ploeg bij de loting voor de groepsfase ingedeeld wordt in pot 3,' laat de PSV watcher weten. 'Bij de loting zijn er altijd vier potten, waarover alle geplaatste ploegen worden verdeeld.'

 

Weet PSV zich niet te plaatsen voor de Champions League, volgt er wel directe plaatsing voor de Europa League groepsfase.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV wacht mogelijke gunstige loting CL bij bereiken groepsfase

Een korte samenvatting: Voor het eerst moet de Nederlandse kampioen een voorronde overleven om de groepsfase van het Champions League toernooi te behalen..

Meest gelezen