Verrassing in Duitsland, Eintracht pakt DFB Pokal

20-5-2018 09:34 - Door: M.d.Z.

Verrassing in Duitsland, Eintracht pakt DFB Pokal

Het Duitse Eintracht Frankfurt heeft voor een stunt gezorgd in de Dutise bekerfinale, de ploeg wist Bayern Munchen met 1-3 te verslaan en pakte hierdoor de DFB Pokal.

Vervolg: Verrassing in Duitsland, Eintracht pakt DFB Pokal

Waar Bayern het dichtsbij een openingsdoelpunt was, ging de vrije trap na negen minuten tegen de onderkant van de lat. Een paar minuten later was het aan de andere kant wel raak, slordig balverlies van James zorgde ervoor dat Ante Rebić de 0-1 mocht aantekenen.

 

 

 

 

De Duitse kampioen ging wel op zoek naar de gelijkmaker, maar kwam voor rust niet meer op gelijke hoogte. Toch werd de stand na rust gelijk getrokken, een van richting veranderd schot van Lewandowski zette de 1-1 op het bord.

 

 

 

 

Toch viel het goed voor Eintracht, wat acht minuten voor tijd op 1-2 kwam door opnieuw RebiΔ‡. Diep in blessuretijd werd een slecht genomen corner door Bayern aan de andere kant tot doelpunt gepromoveerd door  Mijat GaΔ‡inoviΔ‡, waardoor Eintracht met 1-3 de Duitse DFB Pokal te pakken. De vijfde Duitse beker voor Eintracht uit de clubgeschiedenis.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Verrassing in Duitsland, Eintracht pakt DFB Pokal

Een korte samenvatting: Het Duitse Eintracht Frankfurt heeft voor een stunt gezorgd in de Dutise bekerfinale, de ploeg wist Bayern Munchen met 1-3 te verslaan en pakte hierdoor de DFB Pokal..

Meest gelezen