Ajax treft PAOK of Sturm graz in tweede voorronde CL

18-5-2018 23:37 - Door: M.d.Z.

Ajax treft PAOK of Sturm graz in tweede voorronde CL

Ajax weet nu al dat het in de tweede voorronde richting de Champions League op Sturm Graz of PAOK zal stuiten. Dit heeft alles te maken met de Europa League winst van Atletico op Olympique Marseille van jl. woensdagavond.

Vervolg: Ajax treft PAOK of Sturm graz in tweede voorronde CL

Door de winst van Atletico is de nummer 3 van de Franse Ligue1 al zeker van de deelname aan de Champions League, dat is momenteel Olympique Lyon. Hierdoor stromen de nummers twee van Tsjechie en Turkije pas in in de derde voorronde van de Champions League.

 

Op 19 juni zal Ajax definitief te horen krijgen of het Sturm Graz loot of opnieuw het Griekse PAOK zal loten. Bij eventuele winst moet Ajax nog twee duels spelen om toe te kunnen treden tot de groepsfase van de Champions League.

 

Mocht Ajax zich ten koste van of Sturm Graz of PAOK Thessaloniki weten te plaatsen voor de derde voorronde van de Champions League is het ook in die ronde zo goed als zeker van een geplaatste status. Alleen de Turkse nummer drie Besiktas kan daar roet in het eten gooien.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax treft PAOK of Sturm graz in tweede voorronde CL

Een korte samenvatting: Ajax weet nu al dat het in de tweede voorronde richting de Champions League op Sturm Graz of PAOK zal stuiten. Dit heeft alles te maken met de Europa League winst van Atletico op Olympique Marseille van jl. woensdagavond..

Meest gelezen