Kluivert vertrekt: Er is teveel gebeurt bij Ajax

18-5-2018 20:53 - Door: M.d.Z.

Kluivert vertrekt: Er is teveel gebeurt bij Ajax

In gesprek met de Volkskrant laat Justin Kluivert weten dat hij er weinig voor voelt om te verlengen bij Ajax, daarvoor is volgens de jongeling teveel gebeurd.

Vervolg: Kluivert vertrekt: Er is teveel gebeurt bij Ajax

Justin Kluivert mist het gevoel aan vertrouwen en de sfeer binnen de groep, dat het hem alleen maar om het geld zou gaan doet Kluivert af als onzin. '‘Mijn plan was om gewoon bij Ajax te blijven maar er is inmiddels veel gebeurd de laatste tijd. In het begin van het seizoen was het team heel hecht maar dat is niet meer zo. De overtuiging is weg en daarom vraag ik mij nu af of  Ajax voor mij de juiste plek is. Het publiek denkt dat het alleen om geld gaat, terwijl iedereen weet dat ik het goed had. Ik zat helemaal niet te wachten op geld. Voetbal is belangrijk en ik wil mezelf blijven ontwikkelen.'

 

'Ajax wil dat ik mijn contract verleng zodat ze meer kunnen vragen maar ik vraag mij af wat ze werkelijk willen. Er zullen een aantal spelers vertrekken  en het is straks al moeilijk om door de voorronde van de Champions League te komen, terwijl wedstrijden op het hoogste niveau belangrijk zijn.'

 

Ook de nieuwe trainers wissel van Keizer naar Ten Hag ziet Kluivert als moeilijke, 'Het voelt onstabiel en we zijn niet echt een team. Er zijn verschillende meningen maar dan ook echt over alles’.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Kluivert vertrekt: Er is teveel gebeurt bij Ajax

Een korte samenvatting: In gesprek met de Volkskrant laat Justin Kluivert weten dat hij er weinig voor voelt om te verlengen bij Ajax, daarvoor is volgens de jongeling teveel gebeurd..

Meest gelezen