PSV denkt aan Edmilson wanneer Hirving Lozano vertrekt

16-5-2018 09:54 - Door: M.d.Z.

Waar alle Europese competities rustigaan op hun einde loopt, wordt er rijkhalzend uitgekeken naar het aankomende WK in Rusland komende zomer.

Vervolg: PSV denkt aan Edmilson wanneer Hirving Lozano vertrekt

Waar spelers bij een goed WK een megatransfer kunnen maken is al bekend, zo moet PSV bijvoorbeeld vrezen voor een vertrek van Mexicaan Hirving Lozano. Mocht PSV de spelmaker kwijtraken, is er niet direct paniek. De Eindhovenaren willen Standard sensatie Edmilson als zijn vervanger naar de lichtstad halen.

 

De 23-jarige Belg van Braziliaanse afkomst, liet zich voornamelijk gelden in de Belgische Play offs. Maandagavond werd hij door zijn collega's verkozen tot op twee na beste speler van de Jupiler Pro League.

 

Waar Edmilson nog een contract heeft voor een seizoen, ligt er al een aanbieding voor hem klaar. Naar verwachting moet PSV de hoofdprijsj betalen en kan het dat alleen doen bij een eventueel vertrek van Lozano of Bergwijn.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV denkt aan Edmilson wanneer Hirving Lozano vertrekt

Een korte samenvatting: Waar alle Europese competities rustigaan op hun einde loopt, wordt er rijkhalzend uitgekeken naar het aankomende WK in Rusland komende zomer..

Meest gelezen