Brazilie vol vertrouwen dat Neymar het WK gewoon haalt

15-5-2018 18:25 - Door: M.d.Z.

Brazilie vol vertrouwen dat Neymar het WK gewoon haalt

Waar het herstel van PSG speler Neymar voortvarend gaat, heeft Brazilie er alle vertrouwen in dat Neymar gewoon present zal zijn op het komende WK in Rusland.

Vervolg: Brazilie vol vertrouwen dat Neymar het WK gewoon haalt

Waar Neymar al sinds februari niet meer in actie komt bij PSG, werd hij maandag wel gewoon opgeroepen voor de nationale selectie van de Gele Kanaries. De teamarts liet weten dat Neymar voorspoedig hersteld, ''Volgende week moet hij de groepstraining geleidelijk kunnen hervatten en zal hij weer met de bal gaan trainen. Het doel is dat hij in de laatste fase weer topfit is en mee kan doen aan de eerste oefeninterland.'

 

Waar de Brazilianen op 3 juni in het stadion van Liverpool oefenen tegen Kroatie, moet Neymar daar zijn officiele rentree maken bij de Gele Kanaries. Een week later staat nog het duel tegen Oostenrijk op het programma, voordat er wordt afgereist naar Rusland voor het WK.

 

Bondscoach Tite laat dan ook weten: ''Een topatleet zoals hij traint ook het allerhoogste niveau. Hij zal alleen weer moeten wennen aan de mentale druk met de pers en het publiek.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Brazilie vol vertrouwen dat Neymar het WK gewoon haalt

Een korte samenvatting: Waar het herstel van PSG speler Neymar voortvarend gaat, heeft Brazilie er alle vertrouwen in dat Neymar gewoon present zal zijn op het komende WK in Rusland..

Meest gelezen