Mancini wil Balotelli terugzien bij nationale selectie

15-5-2018 18:36 - Door: M.d.Z.

Mancini wil Balotelli terugzien bij nationale selectie

Waar Roberto Mancini heeft laten doorschemeren dat hij spits Mario Balotelli graag terug wil hebben, is de deur voor de bonkige spits wagenwijd open gezet door de Italiaans bondscoach.

Vervolg: Mancini wil Balotelli terugzien bij nationale selectie

Waar Mancini en Balotelli nog altijd op goede voet liggen, kent de spits zijn oefenmeester nog uit de periode van 2010 bij het Engelse Manchester City. In 2013 maakte Balotelli de overstap naar AC Milan en kwam er een einde aan de samenwerking tussen Balotelli en Mancini.

 

Tussentijds ging het bergafwaarts met de spits, maar bij het Franse OSC Nice laat Balotelli weer zichzelf zien. In 64 duels was de spits al 41 keer trefzeker en baart hij opzien bij Mancini.

 

Waar Balotelli in 2014 zijn laatste interland speelde, lijkt met de terugkeer van Mancini de kansen te groeien voor de spits. 'Zelfs in moeilijke tijd kan Italië bogen op het hebben van spelers van hoge kwaliteit,' aldus Mancini tegenover de Italiaanse meida, Ik zal zeker ook met Balotelli praten.'

 

'Leeftijd is zeker belangrijk omdat we moeten bouwen aan de toekomst, maar er zijn geen vaste criteria om uit te sluiten in dit opzicht. Ik wil de spelers leren kennen voordat ik beslis hoe we zullen spelen. De formatie en mentaliteit moeten worden bepaald door de kenmerken van de ploeg.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mancini wil Balotelli terugzien bij nationale selectie

Een korte samenvatting: Waar Roberto Mancini heeft laten doorschemeren dat hij spits Mario Balotelli graag terug wil hebben, is de deur voor de bonkige spits wagenwijd open gezet door de Italiaans bondscoach..

Meest gelezen