Joachim Löw verlengt contract bij Duitse bond tot 2022

15-5-2018 19:11 - Door: M.d.Z.

Joachim Löw verlengt contract bij Duitse bond tot 2022

De Duitse voetbalbond heeft dinsdag laten weten dat Joachim Löw nog vier jaar doorgaat, hiermee heeft de Dutise bondscoach zijn contract verlengd tot medio 2022.

Vervolg: Joachim Löw verlengt contract bij Duitse bond tot 2022

Waar de 58-jarige Joachim Löw nog een doorlopend contract had tot medio 2020, is dat nu met twee jaar verlengd. Zo weet de DFB dinsdagmiddag naar buiten te brengen. Joachim Löw staat al vanaf 2006 bij Dutisland aan het roer, toen hij toentertijd Klinsmann opvolgde als nieuwe bondscoach.

 

'Samenwerken met Andy Köpke, Thomas Schneider, Marcus Sorg, Oliver Bierhoff en ons hele team achter het elftal met de beste spelers van Duitsland, om hen te ontwikkelen en nog beter te maken, om een team te vormen, om de hoogste doelen na te streven, dat drijft mij en bezorgt mij nog altijd heel veel plezier,' valt te lezen op de bondswebsite.

 

'Voordat in deze dagen voel ik een groot verlangen naar het komende WK in Rusland en deze intense weken met het team. Dit toernooi heeft nu mijn volledige concentratie. Ik wil graag voorzitter Reinhard Grindel, secretaris-generaal Friedrich Curtius en de gehele DFB bedanken voor hun steun en vertrouwen in ons en in ons werk.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Joachim Löw verlengt contract bij Duitse bond tot 2022

Een korte samenvatting: De Duitse voetbalbond heeft dinsdag laten weten dat Joachim Löw nog vier jaar doorgaat, hiermee heeft de Dutise bondscoach zijn contract verlengd tot medio 2022..

Meest gelezen