Schwaab: Vertrek enkele spelers zorgde voor de rust bij PSV

13-5-2018 23:45 - Door: M.d.Z.

PSV wist dit seizoen de 24e landstitel uit de clubgeschiedenis binnen te halen, maar daar had volgens Daniel Schwaab het vertrek van een aantal spelers een daar een sterke rol in.

Vervolg: Schwaab: Vertrek enkele spelers zorgde voor de rust bij PSV

'Sommige spelers die het meest klaagden zijn vertrokken, haha. Ik ga geen namen noemen, maar zo werkt het natuurlijk wel in een team. Als sommige spelers klagen, nemen anderen daaraan een voorbeeld. Zo wordt het steeds erger,' laat de verdediger weten in gesprek met ELF voetbal.

 

'Nu die spelers weg zijn luisteren talenten misschien meer naar mij. En als ik dan zeg dat vermoeidheid voor een groot deel tussen de oren zit, nemen ze dááraan een voorbeeld. Het is een kwestie van instelling en gewenning. Als spelers in de jeugd niet gewend zijn om hard te werken, is het natuurlijk lastig om dat bij het eerste ineens wel te doen. Bij gewenning gaat het toch makkelijker.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Schwaab: Vertrek enkele spelers zorgde voor de rust bij PSV

Een korte samenvatting: PSV wist dit seizoen de 24e landstitel uit de clubgeschiedenis binnen te halen, maar daar had volgens Daniel Schwaab het vertrek van een aantal spelers een daar een sterke rol in..

Meest gelezen