ADO-speler El Khayati: Mijn zaakwaarnemer wordt veel gepolst

14-5-2018 07:45 - Door: NicoPeters

ADO-speler El Khayati: Mijn zaakwaarnemer wordt veel gepolst

ADO Den Haag verliest mogelijk Abdenasser El Khayati. De 29-jarige middenvelder werd met ADO zaterdag uitgeschakeld door Vitesse in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal, maar El Khayati heeft zich dit seizoen in de belangstelling gespeeld van veel clubs.

Vervolg: ADO-speler El Khayati: Mijn zaakwaarnemer wordt veel gepolst

‘Mijn zaakwaarnemer wordt inderdaad veel gepolst, maar ik wacht het rustig af. Uiteindelijk maak ik de juiste keuze mocht er een club komen. Zo niet, dan richt ik mij op ADO. Zolang het niet concreet is, wil ik er niets van weten’, zei El Khayati, die tien keer scoorde en elf assists gaf dit seizoen, tegen Voetbal International.

Toch moet El Khayati wellicht zijn CV gaan aanpassen. ‘Die kans is groot, ja. Ik heb altijd gezegd dat ik ambitie heb. Als er een mooie club voorbij komt, kan ik geen nee zeggen’, vervolgde El Khayati, die hoopt dat hij nog geen vakantie heeft. Hij kan nog naar het WK met Marokko en komende week wordt de selectie bekend.

‘Als je het zo bedoelt heb ik het liefst helemaal geen vakantie. Natuurlijk hoop je er op. Ik weet dat ik het aankan, maar ik ben ook realistisch. Als ik er niet bij zit, ga ik die jongens aanmoedigen en hoop ik dat ze het goed doen’, aldus El Khayati.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

ADO-speler El Khayati: Mijn zaakwaarnemer wordt veel gepolst

Een korte samenvatting: ADO Den Haag verliest mogelijk Abdenasser El Khayati. De 29-jarige middenvelder werd met ADO zaterdag uitgeschakeld door Vitesse in de halve finales van de play-offs om Europees voetbal, maar El Khayati heeft zich dit seizoen in de belangstelling gespeeld van veel clubs..

Meest gelezen