Stijn Vreven: Dat heb ik met een geel-zwart hart gedaan

14-5-2018 07:55 - Door: NicoPeters

Stijn Vreven: Dat heb ik met een geel-zwart hart gedaan

Trainer Stijn Vreven moet op zoek naar een nieuwe club omdat NAC Breda en Vreven besloten om niet met elkaar door te gaan. De coach is blij dat hij NAC Breda anderhalf jaar heeft mogen trainen.

Vervolg: Stijn Vreven: Dat heb ik met een geel-zwart hart gedaan

‘Ik denk dat duidelijk is dat de supporters heel veel respect voor mij hebben voor wat ik voor hun club heb gedaan. Ik heb dat duidelijk met een geel-zwart hart gedaan. Ik denk dat zij dat appreciëren en waarderen. Ik ben ook heel trots dat ik coach ben geweest van NAC Breda’, zegt de Belg tegen de NOS.

Vreven promoveerde met NAC naar de Eredivisie en hij eindigde dit seizoen als veertiende met NAC. ‘Ik had het niet beter kunnen schrijven. Soms lukt iets en soms lukt iets niet. Als je weet dat toen ik kwam dat we binnen anderhalf jaar moesten promoveren en dat we anderhalf jaar later in de Eredivisie spelen en rechtstreekse handhaving hebben bereikt, dan is dat fantastisch. De club kan nu een stap naar boven maken en ik ben blij voor iedereen die NAC een warm hart toedraagt’, aldus Vreven.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Stijn Vreven: Dat heb ik met een geel-zwart hart gedaan

Een korte samenvatting: Trainer Stijn Vreven moet op zoek naar een nieuwe club omdat NAC Breda en Vreven besloten om niet met elkaar door te gaan. De coach is blij dat hij NAC Breda anderhalf jaar heeft mogen trainen..

Meest gelezen