Romain Gall van Sundsvall gescout door sc Heerenveen

13-5-2018 11:14 - Door: NicoPeters

Romain Gall van Sundsvall gescout door sc Heerenveen

sc Heerenveen zou geïnteresseerd zijn in aanvaller Romain Gall van het Zweedse GIF Sundsvall, zo meldt Fotbollskanalen. Zaterdag waren er scouts van sc Heerenveen bij het duel tussen Sundsvall en IF Brommapojkarna om de 23-jarige rechteraanvaller aan het werk te zien.

Vervolg: Romain Gall van Sundsvall gescout door sc Heerenveen

Gall is een Frans-Amerikaanse aanvaller die sinds januari 2017 voor de club uit de hoogste divisie van Zweden speelt. Hij maakt daar indruk en daarom is Heerenveen afgereisd naar Zweden. Urban Hagblom bevestigde dat er scouts van Heerenveen waren: “Dat klopt”. Met Gall als basisspeler won Heerenveen met 3-0 van Sundsvall.

Gall scoorde dit seizoen vier keer in zeven competitieduels en hij gaf een assist. Sundsvall haalde Gall weg bij Nyköping, dat op het derde niveau speelt. Daarvoor speelde Gall ook bij Austin Aztex en Columbus Crew. Bij FC Lorient speelde hij in de jeugdopleiding.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Romain Gall van Sundsvall gescout door sc Heerenveen

Een korte samenvatting: sc Heerenveen zou geïnteresseerd zijn in aanvaller Romain Gall van het Zweedse GIF Sundsvall, zo meldt Fotbollskanalen. Zaterdag waren er scouts van sc Heerenveen bij het duel tussen Sundsvall en IF Brommapojkarna om de 23-jarige rechteraanvaller aan het werk te zien..

Meest gelezen