Doek valt definitief voor HSV en is gedegradeerd

14-5-2018 07:42 - Door: MaxKoehorst

Doek valt definitief voor HSV en is gedegradeerd

Hamburger SV is officieel gedegradeerd richting de 2. Bundesliga. De ploeg wist er in de slotfase van de competitie niet meer in te slagen om punten bij elkaar te sprokkelen en moet nu dus na 55 jaar richting de eerste divisie.

Vervolg: Doek valt definitief voor HSV en is gedegradeerd

HSV wankelde al enkele jaren op de rand van degradatie en het doek is nu dus definitief gevallen voor de club. De afgelopen weken werd er nog wel drie keer gewonnen maar het mocht niet meer baten. Nadat VfL Wolfsburg 4-1 won van 1. FC Köln kon het gat met de nummer zestien – die nacompetitie speelt net zoals vorig seizoen – niet meer worden gedicht.

 

Het zorgde direct voor veel kritiek op voorzitter Bernd Hoffmann en trainer Christian Titz, de fans eisen een direct vertrek van meerdere bestuurders en voorzitters.

 

Volgend seizoen zal er een flink bedrag geïnvesteerd moeten worden om de club weer op de rit te kunnen krijgen voor promotie richting de 1. Bundesliga.

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Doek valt definitief voor HSV en is gedegradeerd

Een korte samenvatting: Hamburger SV is officieel gedegradeerd richting de 2. Bundesliga. De ploeg wist er in de slotfase van de competitie niet meer in te slagen om punten bij elkaar te sprokkelen en moet nu dus na 55 jaar richting de eerste divisie..

Meest gelezen