Iniesta blijft gemoederen bezig houden over toekomst

10-5-2018 12:49 - Door: M.d.Z.

Iniesta blijft gemoederen bezig houden over toekomst

Waar een transfer van FC Barcelona icoon Andrés Iniesta op handen is, doet de middenvelder zelf nog geheimzinnig over zijn toekomst.

Vervolg: Iniesta blijft gemoederen bezig houden over toekomst

In het duel tegen Villarreal (5-1 winst red.) liet Andrés Iniesta dat hij nog steeds van onschatbare waarde was voor FC Barcelona, waar een maand geleden bekend werd dat de middenvelder de club gaat verlaten. Andrés Iniesta blijft erbij dat een andere Europese topclub geen optie voor hem is en houdt nog steeds alle opties open.

 

'Eerst zeiden ze dat ik naar China zou gaan, nu zeggen ze dat Japan een optie is en ik heb ook berichten gehoord over Australië. Jullie komen het te weten wanneer ik het vertel,' laat de middenvelder weten. 'Er moeten nog wat dingen geregeld worden, kleine details. Ik zal proberen om de beste optie uit te kiezen. Ik probeer van iedere minuut te genieten en sta graag op het veld, dat is wat ik wil. Ik heb nog anderhalve week om hier te genieten en als het seizoen is afgelopen, richt ik mij op de Spaanse ploeg.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Iniesta blijft gemoederen bezig houden over toekomst

Een korte samenvatting: Waar een transfer van FC Barcelona icoon Andrés Iniesta op handen is, doet de middenvelder zelf nog geheimzinnig over zijn toekomst..

Meest gelezen