Napoli en Fiorentina azen op Heerenveen aanvaller Zaneli

8-5-2018 17:05 - Door: M.d.Z.

De Zweedse nieuwsbronnen melden dinsdagochtend dat SC Heerenveen aanvaller Arber Zeneli wordt begeerd door de Italiaanse top, waar de aanvaller voor een kleine 5 miljoen mag vertrekken bij de Friezen.

Vervolg: Napoli en Fiorentina azen op Heerenveen aanvaller Zaneli

De buitenspeler zou zich dit seizoen bij Italiaanse topclubs in de kijker hebben gespeeld, waar namen als Fiorentina en Napoli worden genoemd als potentiele nieuwe werkgever voor de Zweed. Mocht de Zweed willen vertrekken, verlangt SC Heerenveen een slordige 5 miljoen euro voor de aanvaller.

 

Mocht de aanvaller deze zomer vertrekken, houdt zijn oud club Elfsborg er ook nog een bedrag aan over wat tegen de miljoen euro kan lopen. Het is echter niet de eerste keer dat Zaneli wordt gelinkt aan de Serie A, afgelopen winter klopte Genoa op de deur, maar toen besloot Heerenveen om de aanvaller niet te verkopen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Napoli en Fiorentina azen op Heerenveen aanvaller Zaneli

Een korte samenvatting: De Zweedse nieuwsbronnen melden dinsdagochtend dat SC Heerenveen aanvaller Arber Zeneli wordt begeerd door de Italiaanse top, waar de aanvaller voor een kleine 5 miljoen mag vertrekken bij de Friezen..

Meest gelezen