Schöne over kampioensshirt PSV: Ik zou het nog niet doen

13-3-2018 18:36 - Door: M.d.Z.

Schöne over kampioensshirt PSV: Ik zou het nog niet doen

Waar vorige week Ajax nog compleet werd afgeschilderd met een achterstand van 10 punten op PSV, kreeg PSV afgelopen weekend een historische nederlaag te slikken.

Vervolg: Schöne over kampioensshirt PSV: Ik zou het nog niet doen

Terwijl Ajax met 4-1 won van SC Heerenveen, ging PSV tegen Willem II met maarliefst 5-0 ten onder. Het verschil werd hierdoor verkleint van 10 naar 7 punten in de Eredivisie.

 

'In de groepsapp van Ajax werd gezegd dat Willem II op voorsprong stond. Maar ik dacht: Ik ga niet kijken, want 1-0 achter staan is volgens mij wat PSV het lekkerst vindt,' laat de Deen van Ajax weten. Even later keek ik weer en toen stond het 4-0. Toen dacht ik: Nu is het wel gelopen. De laatste vijf minuten heb ik de tv aangezet.'

 

Waar afgelopen week al een kampioensshirt in Eindhoven opdook, had Schone daar het volgende over te zeggen: 'Ze moeten het zelf weten, dat ze zo ver op de zaken vooruit willen lopen. Dat zou ik niet doen. Vorige week zei ik juist dat het gat van tien punten overbruggen heel moeilijk zou zijn dus dat zeg ik nu maar weer, misschien krijgt PSV dan het gevoel dat ze er al zijn.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Schöne over kampioensshirt PSV: Ik zou het nog niet doen

Een korte samenvatting: Waar vorige week Ajax nog compleet werd afgeschilderd met een achterstand van 10 punten op PSV, kreeg PSV afgelopen weekend een historische nederlaag te slikken..

Meest gelezen