Belgisch OM start onderzoek naar matchfixing Eupen

13-3-2018 17:48 - Door: M.d.Z.

Belgisch OM start onderzoek naar matchfixing Eupen

Bij onze zuiderburen is het afgelopen weekend wel erg frapant verlopen, Eupen wist te ontsnappen en zo in een tijdsbestek van 17 minuten vier keer te scoren.

Vervolg: Belgisch OM start onderzoek naar matchfixing Eupen

De spelers van Eupen zouden echter op hun eigen wedstrijd hebben gegokt, zo melden De Standaard en Het Nieuwsblad dinsdagochtend. Het OM is direct een onderzoek gestart.

 

Eupen wist in een tijdsbestek van 17 minuten Europees voetbal af te dwingen in de play offs tegen Moeskroen. Door vier keer te scoren in de laatste 17 minuten wist Eupen zich op doelsaldo te ontdoen van degradatie en wist KV Mechelen alsnog te degraderen uit de Belgische Pro League.

 

Volgens Belgische clubs had Moeskroen nergens meer om voor te spelen en zouden ze het op een akkoordje hebben gegooid. Zo lijken er al langer spelers van Eupen op hun eigen team te gokken en op verliespartijen. Zelfs zouden er al spelers gesignaleerd zijn bij lokale gokbedrijven.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Belgisch OM start onderzoek naar matchfixing Eupen

Een korte samenvatting: Bij onze zuiderburen is het afgelopen weekend wel erg frapant verlopen, Eupen wist te ontsnappen en zo in een tijdsbestek van 17 minuten vier keer te scoren..

Meest gelezen