Nicolai Jörgensen spreekt van lastige periode

12-3-2018 12:26 - Door: NicoPeters

Nicolai Jörgensen spreekt van lastige periode

Nicolai Jörgensen, spits van Feyenoord, heeft weer eens gescoord en daar is hij blij mee. De Deen scoorde tegen AZ (2-1 winst) een keer en het was zijn eerste goal sinds eind december.

Vervolg: Nicolai Jörgensen spreekt van lastige periode

‘Het was een goed gevoel dat ik weer eens scoorde. Ik was heel blij, ik denk dat iedereen dat ook wel kon zien. Het was een lastige periode voor mij. Ik wilde uit die droge periode komen en weer doelpunten maken. Als je als spits lange tijd niet scoort, ga je daar over nadenken. Ik ben er om te scoren, daar houd ik van’, zei Jörgensen tegen FOX Sports.

Jörgensen heeft nu 7 keer gescoord in 22 wedstrijden dit seizoen. Over het spel van Feyenoord was hij niet zo blij. ‘Ik denk dat het spel zeker beter kan, maar ik ben blij met de overwinning. Natuurlijk, de drie punten in een thuiswedstrijd is het belangrijkste. We zijn blij maar er is nog ruimte voor verbetering. Ik denk dat we meer in controle kunnen spelen, zeker in de eindfase. In de tweede helft konden we ook meer creëren. De eerste helft was wel het Feyenoord zoals het hoort’, aldus Jörgensen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Nicolai Jörgensen spreekt van lastige periode

Een korte samenvatting: Nicolai Jörgensen, spits van Feyenoord, heeft weer eens gescoord en daar is hij blij mee. De Deen scoorde tegen AZ (2-1 winst) een keer en het was zijn eerste goal sinds eind december..

Meest gelezen