Ajax loopt in op PSV en maakt geen fout tegen SC Heerenveen

11-3-2018 21:05 - Door: M.d.Z.

Ajax heeft zondagmiddag geen fout gemaakt tegen Heerenveen, waardoor het gat met koploper PSV is verkleint naar 7 punten.

Vervolg: Ajax loopt in op PSV en maakt geen fout tegen SC Heerenveen

Waar Ajax na het halfuur spelen op voorsprong kwam via De Ligt, de verdediger mocht binnenkoppen op aangeven van Ziyech. Echetr kon Ajax niet lang van de voorsprong genieten, want binnen een minuut was de stand alweer gelijkgetrokken. Een prachtig afstandsschot van Martin Ödegaard zorgde voor de gelijkmaker. 

 

In de tweede helft ging Ajax haastig op zoek naar de nieuwe voorsprong, waar Huntelaar en Van Beek de beste kansen kregen. Maar het was nieuwkomer Nicolás Tagliafico via via de binnenkant van de paal binnenschoot en de 2-1 op het bord zette.

 

Een counter van Ajax had al het slot in het duel kunnen gooien, maar de Amsterdammers speelde het niet goed uit. Toch was het net voor tijd raak via Van Beek die op aangeven van Ziyech de 3-1 mocht aantekenen. Het slotakkoord was voor Neres die de eindstand op 4-1 bepaalde.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ajax loopt in op PSV en maakt geen fout tegen SC Heerenveen

Een korte samenvatting: Ajax heeft zondagmiddag geen fout gemaakt tegen Heerenveen, waardoor het gat met koploper PSV is verkleint naar 7 punten..

Meest gelezen