Ten Hag zet Veltman op bank: Wij willen meer dynamiek

11-3-2018 14:55 - Door: NicoPeters

Ten Hag zet Veltman op bank: Wij willen meer dynamiek

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft aanvoerder Joël Veltman gepasseerd voor het duel met sc Heerenveen (14:30 uur). Veltman begint op de bank en Rasmus Kristensen krijgt de voorkeur als rechtsback. Ten Hag wil meer initiatief op de betreffende positie en vindt Kristensen daar meer geschikt voor.

Vervolg: Ten Hag zet Veltman op bank: Wij willen meer dynamiek

’Wij willen wat meer dynamiek over de rechterflank. We willen een andere dynamiek, een andere beleving. We moeten de eisen omhoog schroeven. Met Rasmus willen we wat meer initiatief brengen over de rechterflank’, zegt Ten Hag tegen FOX Sports.

Veltman heeft wel genoeg krediet bij Ten Hag. ‘We kunnen onze ogen niet sluiten voor wat er de laatste twee weken gebeurd is. Dat zijn resultaten die niet passen bij Ajax. Dit hoeft geen definitieve keuze te zijn. Joël is een zeer gewaardeerde speler binnen de selectie, heeft zijn sporen meer dan verdiend en hij is een uitstekende speler voor Ajax, maar vandaag speelt een ander’, aldus Ten Hag.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Ten Hag zet Veltman op bank: Wij willen meer dynamiek

Een korte samenvatting: Ajax-trainer Erik ten Hag heeft aanvoerder Joël Veltman gepasseerd voor het duel met sc Heerenveen (14:30 uur). Veltman begint op de bank en Rasmus Kristensen krijgt de voorkeur als rechtsback. Ten Hag wil meer initiatief op de betreffende positie en vindt Kristensen daar meer geschikt voor..

Meest gelezen