Schöne baalt: Vier jaar lang geen kampioen kan echt niet

10-3-2018 22:01 - Door: M.d.Z.

Schöne baalt: Vier jaar lang geen kampioen kan echt niet

Nadat Ajax vorige weeek met 3-2 verloor op bezoek bij Vitesse, lijken de Amsterdammers er ook dit seizoen niet in te slagen kampioen van Nederland te worden.

Vervolg: Schöne baalt: Vier jaar lang geen kampioen kan echt niet

Waar de Amsterdammers na het verlies tegen Vitesse nu 10 punten minder hebben dan koploper PSV, weer de Deense middenvelder dat de fans nu wel iets anders verwachten.

 

Voor het vierde seizoen op rij lijkt Ajax dus opnieuw langs het kampioenschap te grijpen, 'Vier jaar zonder prijs is te lang. Veel te lang,' laat de Deen weten in gesprek met NOS.

 

'Als topclub mag je dat eigenlijk niet overkomen,' maar een echte reden heeft de Deen niet. 'Er zijn dit seizoen veel dingen gebeurd, ook buiten het veld, die het moeilijk maken om een sfeer te creëren dat er bij ons niets te halen valt.'

 

Na het verlies bij Vitesse is er bij Ajax wel het besef gekomen dat iedereen alles moet geven wil er nog iets worden behaald dit seizoen. 'Als ik zeg wij, bedoel ik ook mezelf. Ik ga niet met de vinger wijzen. Ik hoor daar ook bij.' nuanceert hij die uitspraak. 'Een wedstrijd tegen Vitesse mag je niet verliezen. Ik kan me niet voorstellen dat je de wedstrijd begint met zo'n houding van: mwah, dat doen we wel even. Ik denk dat dat onbewust gebeurt.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht





Schöne baalt: Vier jaar lang geen kampioen kan echt niet

Een korte samenvatting: Nadat Ajax vorige weeek met 3-2 verloor op bezoek bij Vitesse, lijken de Amsterdammers er ook dit seizoen niet in te slagen kampioen van Nederland te worden..

Meest gelezen