Man. United dankt Rashford na 2-1 zege op Liverpool

10-3-2018 21:18 - Door: M.d.Z.

Man. United dankt Rashford na 2-1 zege op Liverpool

Waar Manchester United zaterdag tegen Liverpool met 2-1 wist te winnen, betekende dat de strijd om de tweede plek in de Premier League.

Vervolg: Man. United dankt Rashford na 2-1 zege op Liverpool

De grote man aan de kant van The Red Devils was Marcus Rashford, waar de jongeling binnen 25 minuten het publiek al twee keer op de banken had. De eerste treffer was mooi door  eerst vanaf de linkerkant naar binnen te kappen om Trent Alexander-Arnold uit te kappen en met rechts fraai in de verre hoek te schieten. Kort na de openingsgoal kon Rashford nog een keer scoren door toedoen van Van Dijk.

 

Na de openingsgoals van United moest doelman De Gea handelend optreden om de aansluitingstreffer van The Reds te voorkomen. De echte kansen kwamen er niet en Liverpool had het initiatief op The Theatre of dreams.

 

Toch leek het duel een vreemde wending te krijgen in de tweede helft doordat Eric Bailly de bal in eigen doel werkte en Liverpool weer hoop gaf. Maar echt in gevaar kwam United niet meer, alleen de beste kansen waren nog voor de Nederlander Wijnaldum, maar hij trof geen doel.

 

Door de overwinning heeft United de tweede plek nu steviger in handen en loopt het 5 punten uit op nummer 3 Liverpool.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Man. United dankt Rashford na 2-1 zege op Liverpool

Een korte samenvatting: Waar Manchester United zaterdag tegen Liverpool met 2-1 wist te winnen, betekende dat de strijd om de tweede plek in de Premier League..

Meest gelezen