Half dozijn goals voor Bayern tegen nietig HSV

10-3-2018 22:25 - Door: M.d.Z.

Half dozijn goals voor Bayern tegen nietig HSV

Het Duitse Bayern Munchen heeft weer eens ouderwets uitgehaald tegen HSV zaterdag, de aanstaande kampioen liet geen spaan heel van de in nood verkerende club.

Vervolg: Half dozijn goals voor Bayern tegen nietig HSV

Waar na 8 minuten het al raak was, waar de Nederlander Arjen Robben nog werd afgestopt, kwam de bal terecht bij de Fransman Franck Ribéry, die vervolgens de goalie van HSV simpel omspeelde en de bal in het lege doel kon tikken.

 

Enkele minuten later was het alweer 2-0, een afgetekende voorzet van Kimmich op het hoofd van de Poolse goalgetter Lewandowski was goed voor de tweede goal voor de Duitse koploper. Kort daarna liet de Pool zich opnieuw gelden en maakte hij alweer de tweede van de middag.

 

Met de tweede goal kwam de Pool op de lijst van meest scorende buitenlander voor Bayern ooit en staat de teller nu op 141 goals. Maar de koek was nog niet op, voor rust was het Robben die de vierde op zijn manier binnenschoot.

 

In de tweede helft ging Bayern door maar duurde het tot in de slotminuten voordat er weer gejuicht kon worden, Ribery tekende voor de 5-0 en zijn tweede van de middag, terwijl de Poolse goalgetter Lewandowski de eindstand op 6-0 bepaalde vanaf de stip. (waar hij eerder zijn strafschop hoog over schoot).

 

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Half dozijn goals voor Bayern tegen nietig HSV

Een korte samenvatting: Het Duitse Bayern Munchen heeft weer eens ouderwets uitgehaald tegen HSV zaterdag, de aanstaande kampioen liet geen spaan heel van de in nood verkerende club..

Meest gelezen