Gerbrands stoort zich aan huldigings bericht van gemeente

9-3-2018 19:56 - Door: M.d.Z.

Gerbrands stoort zich aan huldigings bericht van gemeente

De gemeente Eindhoven laat zich al veel te voorbarig uit over een eventuele huldiging van PSV, iets waaraan Toon Gerbrands zich stoort.

Vervolg: Gerbrands stoort zich aan huldigings bericht van gemeente

Eerder afgelopen week werd gemeld dat bij een eventueel kampioenschap in april niet op de wedstrijddag zelf wordt gehuldigd, maar een dag later. 'Met ons is daarover door niemand gesproken, dus we begrijpen niet waarom hierover mededelingen worden gedaan,' aldus Gerbrands.

 

'We staan er goed voor. Dat is helder en daar doen we ook niet moeilijk over. Het is aan ons om het nu af te maken, maar laten we wel even de zaken in het juiste perspectief blijven zien. Er zijn nog acht wedstrijden te gaan en er is bij ons geen enkel idee dat we er al zijn of dat we ons al in de handen wrijven. Integendeel zelfs. Het zou niet realistisch zijn en ook nog eens ongepast richting tegenstanders om al met potlood een titel in te vullen. Wij willen wedstrijden blijven winnen en daarop is de focus volledig gericht. Daarom zijn we nu niet bezig met andere dingen en zeker niet met een huldiging. We zijn professionals en beginnen echt wel op tijd met een eventuele voorbereiding op een feestje. Bij PSV is er voldoende kennis en ervaring op dat gebied, er is wel eens eerder wat te vieren geweest. Reken maar dat men dat bij ons wel aardig kan inschatten. Het kan zelfs op het laatste moment, bleek twee jaar geleden. Ook toen kwam alles organisatorisch goed. Wat ons betreft is het gewoon nog veel te vroeg om hierover nu al over te praten.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Gerbrands stoort zich aan huldigings bericht van gemeente

Een korte samenvatting: De gemeente Eindhoven laat zich al veel te voorbarig uit over een eventuele huldiging van PSV, iets waaraan Toon Gerbrands zich stoort..

Meest gelezen