Sevilla doet zichzelf te kort en speelt gelijk

21-2-2018 22:41 - Door: joost

Sevilla doet zichzelf te kort en speelt gelijk

Vanavond stond in de Champions League onder andere het duel tussen Sevilla en Manchester United op het programma. Hoewel Sevilla een hele hoop kansen kreeg eindigden de wedstrijd zoals het begon in 0-0.

Vervolg: Sevilla doet zichzelf te kort en speelt gelijk

Sevilla begon sterk aan de wedstrijd en kreeg de eerste paar kansen. Via Muriel en Jesus Navas wist het behoorlijk gevaarlijk te worden. Maar telkens vlogen de ballen net naast het doel of was daar de Gea, die de ballen wist te keren. De hele eerste helft was er eigenlijk hetzelfde beeld Sevilla viel aan en Manchester United verdedigden. Vlak voor rust was er een hele grote kans voor Muriel maar die bal werd fenomenaal gered door de spaanse keeper.

In de tweede helft was er eigenlijk exact hetzelfde spelbeeld. De ploeg van Mourinho stond opgesteld rond het eigen zestienmetergebied en liet Sevilla komen. In de 64e minuut was er de kopbal van Clement Lenglet, maar weer was daar ook de hand van de Gea. Toch leek het er ook heel kort op dat het Manchester United lukte om stiekem de winst te pakken. Lukaku wist namelijk een bal op wonderbaarlijke wijze in het doel te krijgen, maar deze goal werd afgekeurd wegens een duidelijke handsbal van de Belg.

Uiteindelijk is Mourinho geslaagd in zijn missie, hij heeft namelijk de 0 weten te houden en dat zal hij ook gaan proberen op Old Trafford. De return is op 13 maart, gezegd kan worden dat het nog alle kanten op kan gaan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Sevilla doet zichzelf te kort en speelt gelijk

Een korte samenvatting: Vanavond stond in de Champions League onder andere het duel tussen Sevilla en Manchester United op het programma. Hoewel Sevilla een hele hoop kansen kreeg eindigden de wedstrijd zoals het begon in 0-0..

Meest gelezen