Mateo Cassierra wacht op kans: Ik word steeds beter

21-2-2018 08:04 - Door: NicoPeters

Mateo Cassierra wacht op kans: Ik word steeds beter

Ajax kocht Mateo Cassierra vorig jaar zomer voor 5,5 miljoen euro, maar Cassierra, die toen overkwam van Deportivo Cali, wacht nog op zijn doorbraak. Bij Jong Ajax in de Jupiler League toont hij zich wel een goalgetter met veertien goals in 21 competitieduels en hij hoopt op een kans in het eerste.

Vervolg: Mateo Cassierra wacht op kans: Ik word steeds beter

‘Ik word steeds beter, ik wil altijd een betere speler zijn. Ik wil op het scorebord staan, assists geven en scoren. Elke wedstrijd heb ik meer vertrouwen. Ik speel mijn spel op het veld. Ik speel met gemak, ik maak verschil waar het nodig is. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik ga de goede kant op’, vertelt Cassierra op de website van Ajax.

Omdat Kasper Dolberg geblesseerd is, mag Cassierra de laatste wedstrijden wel op de bank zitten bij het eerste, maar tot speelminuten kwam het nog niet. ‘Als jonge speler wil je natuurlijk zoveel mogelijk spelen. Dit seizoen heb ik de kans om minuten te maken in de Eredivisie. Daar werk ik hard voor… Om elke dag mee te kunnen doen en te scoren. Dat is mijn hoofddoel’, vervolgt Cassiera.

‘Ik ben steeds dichterbij, dus ik moet alles eruit halen. Als ik op de bank zit, heb ik de kans om mee te spelen. En als ik daar niet kan spelen, speel ik natuurlijk met Jong Ajax. Ik doe mijn best, maar er zijn nog veel wedstrijden te gaan’, aldus de Colombiaan. Vorig seizoen speelde hij zeventien wedstrijden (twee goals) in de Eredivisie.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Mateo Cassierra wacht op kans: Ik word steeds beter

Een korte samenvatting: Ajax kocht Mateo Cassierra vorig jaar zomer voor 5,5 miljoen euro, maar Cassierra, die toen overkwam van Deportivo Cali, wacht nog op zijn doorbraak. Bij Jong Ajax in de Jupiler League toont hij zich wel een goalgetter met veertien goals in 21 competitieduels en hij hoopt op een kans in het eerste..

Meest gelezen