Spaan: Huntelaar mist al jarenlang juist wel dat soort kansen

21-2-2018 07:44 - Door: NicoPeters

Spaan: Huntelaar mist al jarenlang juist wel dat soort kansen

Journalist Henk Spaan is niet te spreken over Ajax-aanvaller Klaas Jan Huntelaar. De journalist vindt dat de 34-jarige spits van de Amsterdammers afgelopen zondag te veel kansen miste in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Ajax won wel met 0-1.

Vervolg: Spaan: Huntelaar mist al jarenlang juist wel dat soort kansen

'Hoe vaak zeggen commentatoren over Huntelaar niet 'die kans mist hij normaal niet', terwijl Klaas-Jan al jarenlang dat soort kansen juist wel mist. Tegen PEC was het weer drie keer raak, althans het had drie keer meer raak moeten zijn. Wel deed Huntelaar een duit in het zakje door zijn zwoegen en zich aan te bieden en te sleuren wat hij maar kon’, zo meldt Spaan in zijn column in Het Parool.

Over enkele Ajax-talenten was Spaan wel zeer te spreken. 'Wat ik mooi vond aan PEC-Ajax was dat de jongens van Marcel Keizer - Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Matthijs de Ligt en Carel Eiting - zo goed voetbalden. Van de Beek is op de weg terug na een dipje en Eiting viel in met twee gave assists, als Van de Beek en Kluivert die kansen ten minste hadden benut’, aldus Spaan.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Spaan: Huntelaar mist al jarenlang juist wel dat soort kansen

Een korte samenvatting: Journalist Henk Spaan is niet te spreken over Ajax-aanvaller Klaas Jan Huntelaar. De journalist vindt dat de 34-jarige spits van de Amsterdammers afgelopen zondag te veel kansen miste in de wedstrijd tegen PEC Zwolle. Ajax won wel met 0-1..

Meest gelezen