Real doet spelers in verkoop om komst Neymar te kunnen bekostigen

14-2-2018 17:22 - Door: M.d.Z.

Real doet spelers in verkoop om komst Neymar te kunnen bekostigen

The Independent kopt woensdag dat Real Madrid een groot aantal sterren wil verkopen komende zomer, maar ook wordt gedacht aan de nieuwe wind die er moet gaan waaien.

Vervolg: Real doet spelers in verkoop om komst Neymar te kunnen bekostigen

Het lijkt erop dat de komende zomer de bizarste transferzomer aller tijden gaan worden, waar Neymar zo goed als zeker naar Real Madrid gaat komen. Er wordt alleen nog getwijfeld aan zijn komst als er duidelijk wordt hoeveel geld er gemoeid moet worden met zijn komst.

 

De nieuwe stadionsponsoren en de nieuwe deal met Adidas moet Real Madrid echter een boost aan vertrouwen geven. Daarbij mogen Gareth Bale, Karim Benzema en Keylor Navas verkocht worden en wordt er zelfs gedacht aan een verkoop van Ronaldo wanneer er een goed bod op tafel komt.

 

Er zal in ieder geval veel gebeuren aankomende zomer, 'Verwacht wordt dat het een van de drukste transferperiodes in jaren wordt voor Real Madrid. Niet alleen door de hoogte van de bedragen, maar ook door het aantal transfers.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Real doet spelers in verkoop om komst Neymar te kunnen bekostigen

Een korte samenvatting: The Independent kopt woensdag dat Real Madrid een groot aantal sterren wil verkopen komende zomer, maar ook wordt gedacht aan de nieuwe wind die er moet gaan waaien..

Meest gelezen