Talent van Ajax: De mooiste club, dus ik teken gewoon hier

14-2-2018 12:27 - Door: NicoPeters

Talent van Ajax: De mooiste club, dus ik teken gewoon hier

Liam van Gelderen is blij dat hij bij Ajax mag spelen. De verdediger (16) ging in 2015 van AZ naar Ajax en vindt dat hij zichzelf goed aan het ontwikkelen is. Van Gelderen speelt bij Ajax onder 17 jaar en tekende pas geleden een nieuw contract tot medio 2020.

Vervolg: Talent van Ajax: De mooiste club, dus ik teken gewoon hier

'Gelijk toen ik zestien was, had ik een gesprek over een contract. Ik wist toen wel dat ze mijn handtekening wilde hebben en daar hoefde ik niet lang over na te denken. Het is de mooiste club van Nederland, dus ik teken gewoon hier', zei Van Gelderen tegen Ajax TV.
 
De jeugdinternational van Nederland vindt dat de mensen wat van hem mogen verwachten. 'Ik ben snel, heb een goede sprongkracht, scorend vermogen en ik heb een goede pass. Dus ze kunnen wel wat van mij verwachten. Bij Ajax zijn er goede trainers, gespecialiseerd in verdedigen bijvoorbeeld. Ik denk dat dat mij een veel betere speler maakt, dan als ik bij AZ was gebleven. Hier kan je je met individuele trainers veel beter ontwikkelen', zo sloot hij af

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Talent van Ajax: De mooiste club, dus ik teken gewoon hier

Een korte samenvatting: Liam van Gelderen is blij dat hij bij Ajax mag spelen. De verdediger (16) ging in 2015 van AZ naar Ajax en vindt dat hij zichzelf goed aan het ontwikkelen is. Van Gelderen speelt bij Ajax onder 17 jaar en tekende pas geleden een nieuw contract tot medio 2020..

Meest gelezen