PSV opgelucht, Lozano traint alweer mee met selectie

13-2-2018 19:12 - Door: M.d.Z.

PSV opgelucht, Lozano traint alweer mee met selectie

Waar Hirving Lozano in het duel tegen Sparta geblesseerd uitviel, was de Mexicaan dinsdag alweer terug te vinden op het trainingsveld bij de Eindhovenaren.

Vervolg: PSV opgelucht, Lozano traint alweer mee met selectie

In de eerste helft raakte de Mexicaan geblesseerd in het duel met Sparta, waarna Cocu de publiekslieveling in de tweede helft uit voorzorg binnen hield. Na afloop liet PSV al weten dat de blessure van de Mexicaan meeviel, wat dinsdag dus wordt bevestigd.

 

Net als Lozano trainde ook Bergwijn gewoon mee met de selectie van Cocu in aanloop naar het thuisduel met SC Heerenveen. Captain Marco van Ginkel was nog niet te zien op het trainingsveld, waar ook Kenneth Paal een individueel programma afwerkte.

 

De uitwedstrijd in het Abe Lenstra Stadion werd eerder in het seizoen gewonnen door de Friezen, die dus een van de twee ploegen zijn die PSV een nederlaag heeft weten te bezorgen dit seizoen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV opgelucht, Lozano traint alweer mee met selectie

Een korte samenvatting: Waar Hirving Lozano in het duel tegen Sparta geblesseerd uitviel, was de Mexicaan dinsdag alweer terug te vinden op het trainingsveld bij de Eindhovenaren..

Meest gelezen