Eden Hazard vol vertrouwen na zege op WBA: Laat Barca maar komen

13-2-2018 11:12 - Door: M.d.Z.

Eden Hazard vol vertrouwen na zege op WBA: Laat Barca maar komen

Maandagavond wist Chelsea FC met 3-0 te winnen van hekkensluiter WBA, waar het nodige zelfvertrouwen werd getankt. De Belg Eden Hazard was de uitblinker bij de Londenaren.

Vervolg: Eden Hazard vol vertrouwen na zege op WBA: Laat Barca maar komen

De afgelopen weken ging Chelsea door een diep dal, maar de rug lijkt gerecht na de 3-0 zege op WBA. ''We hebben een reactie getoond aan onze fans, dat is altijd goed, Nu moeten we tegen Hull City (FA Cup) en Barcelona (Champions League) en we zijn er klaar voor. Het is niet makkelijk om twee duels op rij te verliezen, maar nu zijn we terug. Wij zijn Chelsea, de kampioen en we moeten alles geven,' aldus de Belg Eden Hazard tegenover Sky Sports.

 

Giroud
Over nieuwkomer en oud Arsenal spits liet Eden Hazard weten tevreden te zijn na zijn assist, ''Hij is een geweldige target man. Misschien wel één van de besten van Engeland. Met zo'n goed aanspeelpunt is het makkelijk combineren.'

 

Toekomst Conte
De oefenmeester van de Londenaren was blij met de 3-0 zege op WBA, ''Het was heel belangrijk om vanavond te winnen. Als je twee keer op zo'n manier verliest zakt je zelfvertrouwen weg.' Waar de druk op de oefenmeester groeit, zo werd al een vervanger voor hem genoemd in de media.

 

'We beginnen te wennen aan die speculaties, Maar we blijven er tegen vechten. Er is maar één manier om het te stoppen: winnen en goed voetbal spelen,' sluit de Italiaan af.

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Eden Hazard vol vertrouwen na zege op WBA: Laat Barca maar komen

Een korte samenvatting: Maandagavond wist Chelsea FC met 3-0 te winnen van hekkensluiter WBA, waar het nodige zelfvertrouwen werd getankt. De Belg Eden Hazard was de uitblinker bij de Londenaren..

Meest gelezen