TRANSFERNEWS

12-2-2018 22:27 - Door: M.d.Z.

TRANSFERNEWS

De laatste transfergeruchten uit het binnen en buitenland.

Vervolg: TRANSFERNEWS

Stefan de Vrij
Het lijkt erop dat de verdediger van het Italiaanse SS Lazio een nieuwe werkgever tegemoet kan zien. Er lijken drie clubs in de wachtrij te zijn voor de Nederlander, zowel Manchester United, Chelsea als Liverpool lijken de verdediger te willen gaan vastleggen.

 

Asensio naar Premier League
Het lijkt erop dat Real Madrid toch rekening moet gaan houden met een eventueel vertrek van Marco Asensio. Het Londense Chelsea houdt de verrichtingen van Asensio nauwlettend in de gaten en heeft 135 miljoen euro over voor de sterkhouder van Real Madrid.

 

Riyad Mahrez
De middenvelder van Leicester City lijkt het Engelse Manchester City uit het hoofd te moeten zetten, waar afgelopen transferwinter een bod van 67 miljoen euro voor de middenvelder werd geboren. Maar Mahrez zelf heeft niks meer laten horen, waardoor Guardiola hem niet meer hoeft te hebben.

 

Leonardo Bonucci
Het lijjkt erop dat Juventus verdediger Leonardo Bonucci kan vertrekken uit de Italiaanse Serie A, het Madrileense Real Madrid aast op de 30-jarige International en heeft een bedrag van 40 miljoen euro over voor Bonucci.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

TRANSFERNEWS

Een korte samenvatting: De laatste transfergeruchten uit het binnen en buitenland..

Meest gelezen