PSV moet ook tegen Sparta nog zonder aanvoerder Van Ginkel

9-2-2018 18:09 - Door: M.d.Z.

PSV moet ook tegen Sparta nog zonder aanvoerder Van Ginkel

PSV speelde woensdagavond het midweekse duel tegen Excelsior, waar Marco van Ginkel verstek moest laten gaan bij de Eindhovenaren.

Vervolg: PSV moet ook tegen Sparta nog zonder aanvoerder Van Ginkel

De aanvoerder van PSV dacht het uitduel met Sparta Rotterdam van komend weekend wel te halen, maar de middenvelder moet ook het duel Sparta van komend weekend aan zich voorbij laten gaan.

 

De middenvelder is nog niet voldoende hersteld van zijn blessure liet Cocu vrijdag weten op het wekelijkse perspraatje. 'Van Ginkel zal er morgen niet bij zijn. Het gaat wel beter met hem, maar niet snel genoeg.'

 

Afgelopen woensdag tegen Excelsior was het veldspel van de Eindhovenaren niet oogstrelend, wat Cocu en PSV nog wel eens op wat kritiek komt te staan. Waarop de oefenmeester laat weten: 'We streven na om mooi te voetballen. De ene wedstrijd lukt dat beter dan de andere. Maar in welk scenario dan ook: de drie punten zijn heilig.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV moet ook tegen Sparta nog zonder aanvoerder Van Ginkel

Een korte samenvatting: PSV speelde woensdagavond het midweekse duel tegen Excelsior, waar Marco van Ginkel verstek moest laten gaan bij de Eindhovenaren..

Meest gelezen