Afwwezige Van Ginkel tegen Excelsior lijkt basisplek voor Mauro Jr.

6-2-2018 19:36 - Door: M.d.Z.

Afwwezige Van Ginkel tegen Excelsior lijkt basisplek voor Mauro Jr.

Woensdagavond staat PSV in de midweekse speelronde tegenover het Kralingse Excelsior, waar het moet aantreden zonder aanvoerder Marco van Ginkel.

Vervolg: Afwwezige Van Ginkel tegen Excelsior lijkt basisplek voor Mauro Jr.

Knieklachten houden de aanvoerder in het midweekse duel aan de kant, 'Hij is er morgen niet bij. We gaan kijken of Marco de volgende wedstrijd (tegen Sparta, red.) inzetbaar is. We gaan geen risico met hem nemen,' liet Cocu weten. Wellicht is Mauro Jr. zijn vervanger op het middenveld van PSV.

 

Cocu verwacht dat PSV tegen Excelsior een moeilijke avond kan beleven en wil de tegenstander dan ook niet onderschatten. Met de 11e plek is hij onder de indruk van V.d Gaag bij Excelsior. 'Ik vind dat zij het heel goed doen. Het is een ploeg die heel gedisciplineerd vanuit een bepaalde organisatie speelt. Die gaat ook niet ineens overboord als ze een tegendoelpunt krijgen. Je ziet dat Van der Gaag ervaring heeft opgedaan in Portugal.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Afwwezige Van Ginkel tegen Excelsior lijkt basisplek voor Mauro Jr.

Een korte samenvatting: Woensdagavond staat PSV in de midweekse speelronde tegenover het Kralingse Excelsior, waar het moet aantreden zonder aanvoerder Marco van Ginkel..

Meest gelezen