Benitez boos op bestuur Newcastle na uitblijven Feyenoord spits Jorgensen

5-2-2018 15:51 - Door: M.d.Z.

De Spaanse manager Rafael Benitez gaat in gesprek met de leiding van Newcastle United, waar de transfer van Feyenoord aanvaller Nicolai Jørgensen niet gerealiseerd kon worden.

Vervolg: Benitez boos op bestuur Newcastle na uitblijven Feyenoord spits Jorgensen

Rafael Benitez had Nicolai Jorgensen van Feyenoord graag willen toevoegen aan de selectie van Newcastle, maar de club hield de hand op de knip waardoor de Feyenoorder bleef waar hij was.

 

Waar andere degradatiekandidaten wel doeltreffend wisten te handelen met aankopen, moest Newcastle het blijven doen met de huidige selectie. Aankopen kwamen er niet, wel kon Benitez Islam Slimani op huurbasis verwelkomen. De vierde spits van Leicester City en werden daarnaast Kenedy en Martin Dubravka gehuurd van respectievelijk Chelsea en Sparta Praag.

 

Waar Benitez afgelopen week publiekelijk met de grond gelijk werd gemaakt, dacht de Engelse media dat de oefenmeester zou opstappen. Maar de Spaanse coach wil nog steeds niet aan de leiding aangeven dat het allemaal aan hen ligt.

 

'We zijn iets beter dan een paar dagen geleden,' aldus Benitez kijkend naar de versterkingen (huur) die hij mocht begroeten. 'Ik wil geen oorlog starten. Ik wil zeker zijn dat de spelers zich concentreren op het halen van punten en het vermijden van degradatie. Ik wil geen polemiek beginnen.  Het gaat er niet om of ik gelukkig ben bij Newcastle. Of de situatie ideaal is? Daar ga ik niet op in.'

 

De eigenaar van Newcastle liet weten: 'Er komt een tijd dat je iets moet zeggen. Dit is een discussie voor de toekomst, een interne discussie. We gaan het hier uitgebreid over hebben.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Benitez boos op bestuur Newcastle na uitblijven Feyenoord spits Jorgensen

Een korte samenvatting: De Spaanse manager Rafael Benitez gaat in gesprek met de leiding van Newcastle United, waar de transfer van Feyenoord aanvaller Nicolai Jørgensen niet gerealiseerd kon worden..

Meest gelezen