Allerdyce: Transfer Klaassen ging niet door om financiele redenen

2-2-2018 17:55 - Door: M.d.Z.

Everton coach Sam Allerdyce liet vrijdag weten dat de transfer van Davy Klaassen naar Napoli werd tegengehouden vanwege financiële redenen.

Vervolg: Allerdyce: Transfer Klaassen ging niet door om financiele redenen

Napoli had een eis dat de beeldrechten van de voetballers direct aan de club worden overgemaakt, 'Dat is blijkbaar de norm. Het leek niet op een probleem dat een transfer zou laten mislukken,' laat Allerdyce weten in gesprek met The Guardian.

 

'Het lag in de handen van de speler en zijn zaakwaarnemer, daar kunnen we niets tegen doen. Als ik als speler een zaakwaarnemer had, zou ik willen dat de zaakwaarnemer voor mij zou werken en niet andersom. Voor mij zou dit nooit een financiële beslissing zijn geweest. Zelfs als ik geld zou verliezen zou ik zijn gegaan omdat ik wil voetballen.'

 

'Davy wil voetballen, maar ik weet niet of hij het hele verhaal heeft meegekregen. Ik kan er verder niet te veel over speculeren.' Ook liet Allerdyce doorschemeren dat Klaassen niet hoeft te vrezen voor een seizoen lang vanaf de tribune. 'Davy zorgt niet voor problemen, zoals andere spelers dat wel doen als ze hun zin niet krijgen. Hij is een superprof en een supergozer. Hij komt elke dag naar de training en geeft zich volledig. Ik denk alleen dat hij nu een kans heeft gemist, net als veel clubs die een speler van zijn kaliber goed kunnen gebruiken.'


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Allerdyce: Transfer Klaassen ging niet door om financiele redenen

Een korte samenvatting: Everton coach Sam Allerdyce liet vrijdag weten dat de transfer van Davy Klaassen naar Napoli werd tegengehouden vanwege financiële redenen..

Meest gelezen