Overmars had Fischer graag zien terugkomen naar Ajax

1-2-2018 23:06 - Door: M.d.Z.

Daar waar de vleugelaanvaller Viktor Fischer ruilde Mainz deze week in voor FC Kopenhagen, terwijl ook zijn oud werkgever Ajax interesse toonde.

Vervolg: Overmars had Fischer graag zien terugkomen naar Ajax

In 2016 vertrok de Deen naar het Engelse Middlesbrough, maar kon in Engeland nooit echt doorbreken. Vorig jaar zomer werd Fischer verkocht aan het Duitse Mainz, maar dat was ook geen goed huwelijk.

 

De Bundesliga club liet hem daardoor deze winter vertrekken naar het Deense FC Kopenhagen. Maar omdat Ajax de Duitser Amin Younes liet vertrekken naar het Italiaanse Napoli, dacht Overmars er ook aan om de Deen terug te halen naar het oude nest.

 

Marc Overmars had een slordige 2,5 miljoen euro over voor de terugkeer van de Deen, die toch koos voor een terugkeer naar zijn vaderland. Ajax heeft uiteindelijk Amin Younes de rest van het seizoen nog in de gelederen, omdat zijn transfer naar Napoli afketste om prive omstandigheden.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Overmars had Fischer graag zien terugkomen naar Ajax

Een korte samenvatting: Daar waar de vleugelaanvaller Viktor Fischer ruilde Mainz deze week in voor FC Kopenhagen, terwijl ook zijn oud werkgever Ajax interesse toonde..

Meest gelezen