Giroud moet wachten op treuzelend Arsenal voor overgang naar Chelsea

30-1-2018 13:48 - Door: M.d.Z.

Giroud moet wachten op treuzelend Arsenal voor overgang naar Chelsea

De Franse spits Giroud staat in de belangstelling van het Londense Chelsea FC, waar The Gunners maandagavond akkoord gingen met een bod van The Blues.

Vervolg: Giroud moet wachten op treuzelend Arsenal voor overgang naar Chelsea

Het Franse L'equipe weet echter te melden dat de termijn waarin Arsenal mocht reageren maandagavond al was verlopen. Waar Chelsea een bod van 20 miljoen euro had uitgebracht op de Franse spits, wachtte Arsenal zo lang met reageren dat Chelsea aangaf dat het bod inmiddels van tafel was.

 

Maandagavond hebben beide clubs echter opnieuw om tafel gezeten om de voorwaarden opnieuw te bespreken. Maar de transfer van Giroud heeft meer voeten in de aarde, Arsenal wil graag Aubameyang aantrekken als opvolger maar moet weer op Dortmund wachten totdat zij een vervangen voor de Gabonese spits hebben weten aan te trekken.

 

buitenom Chelsea denkt ook het Duitse Borussia Dortmund aan de Franse aanvaller Giroud, maar ook Chelsea aanvaller Michy Batshuayi kan naar Duitsland vertrekken, wat de driehoeksverhouding compleet maakt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Giroud moet wachten op treuzelend Arsenal voor overgang naar Chelsea

Een korte samenvatting: De Franse spits Giroud staat in de belangstelling van het Londense Chelsea FC, waar The Gunners maandagavond akkoord gingen met een bod van The Blues..

Meest gelezen