Newcastle is te laat, Jörgensen blijft gewoon bij Feyenoord

29-1-2018 23:02 - Door: M.d.Z.

Newcastle is te laat, Jörgensen blijft gewoon bij Feyenoord

Waar het Engelse Newcastle United geinteresseerd is in de Deen Nicolai Jörgensen, had de Engelse club tot maandagavond de tijd om met een bod te komen.

Vervolg: Newcastle is te laat, Jörgensen blijft gewoon bij Feyenoord

Waar The Magpies een week geleden zijn begonnen met het openingsbod op Nicolai Jörgensen, had de Engelse club van Feyenoord tot maandagavond gekregen om met een fatsoenlijk bod over de brug te komen voor de Deen.

 

Het laatste bod van 17 miljoen euro werd van de hand gedaan door de Rotterdammers, die een bedrag van 23 miljoen euro verlangen voor Nicolai Jörgensen. Newcastle lijkt niet akkoord te gaan met het gevraagde bedrag, waardoor de Deen naar alle waarschijnlijkheid bij Feyenoord blijft.

 

Feyenoord had Newcastle tot 18.00u de tijd gegeven om nog met een bod over de brug te komen, maar die tijd die is inmiddels verstreken. Hierdoor gaat Feyenoord niet meer akkoord met een transfers van Nicolai Jörgensen.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Newcastle is te laat, Jörgensen blijft gewoon bij Feyenoord

Een korte samenvatting: Waar het Engelse Newcastle United geinteresseerd is in de Deen Nicolai Jörgensen, had de Engelse club tot maandagavond de tijd om met een bod te komen..

Meest gelezen