Guardiola weet PEC Zwolle verdediger Sandler te strikken voor 3 miljoen

30-1-2018 10:10 - Door: MaxKoehorst

Manchester City haalt na Aymeric Laporte ook zeer waarschijnlijk Philippe Sandler op bij PEC Zwolle. Het grote talent laat bij Zwolle dit seizoen mooie dingen zien en de top 3 greep al naast zijn komst.

Vervolg: Guardiola weet PEC Zwolle verdediger Sandler te strikken voor 3 miljoen

PSV zou namelijk een bod hebben gedaan op de speler maar trainer John van ’t Schip wilde zijn 19-jarige topverdediger niet laten gaan voor een klein bedrag. Manchester City is bereid om een mooi bedrag neer te leggen voor hem en hem deze zomer in te lijven. PEC zal in de deal een huurovereenkomst tot aan het einde van dit seizoen opnemen, melden diverse bronnen.

 

Sandler speelde in het verleden bij Ajax in de jeugd alvorens hij vertrok richting PEC. Hij is dan ook een geboren Amsterdammer.

 

UPDATE:

Manchester City bekijkt de opties om Sandler te verhuren aan de Nederlandse top om hem te laten rijpen, voordat hij bij City in the picture komt.


◄ vorige bericht ► volgende bericht

Guardiola weet PEC Zwolle verdediger Sandler te strikken voor 3 miljoen

Een korte samenvatting: Manchester City haalt na Aymeric Laporte ook zeer waarschijnlijk Philippe Sandler op bij PEC Zwolle. Het grote talent laat bij Zwolle dit seizoen mooie dingen zien en de top 3 greep al naast zijn komst..

Meest gelezen