Feyenoord blijft standvastig en stelt Newcastle United een ultimatum

29-1-2018 10:49 - Door: NicoPeters

Feyenoord blijft standvastig en stelt Newcastle United een ultimatum

Feyenoord wil zijn spits Nicolai Jörgensen niet zomaar verkopen. Het Engelse Newcastle United wil hem graag kopen, maar de club uit Rotterdam is tot op heden niet te spreken over het bedrag dat de Premier League-club wil betalen. Feyenoord heeft Newcastle United nu een deadline opgelegd.

Vervolg: Feyenoord blijft standvastig en stelt Newcastle United een ultimatum

Newcastle United moet voor maandagavond meer op tafel leggen voor de Deen. Als Newcastle vroeg in de avond niet met bod komt dat miljoenen euro's hoger ligt dan het laatste bod, dat zeventien miljoen euro was, dan stopt Feyenoord met onderhandelen.
 
Feyenoord wil Jörgensen namelijk alleen verkopen als er een flink bedrag op tafel komt. De vraagprijs is 25 miljoen euro. Jörgensen scoorde dit seizoen zeven keer in vijftien competitieduels.

◄ vorige bericht ► volgende bericht

Feyenoord blijft standvastig en stelt Newcastle United een ultimatum

Een korte samenvatting: Feyenoord wil zijn spits Nicolai Jörgensen niet zomaar verkopen. Het Engelse Newcastle United wil hem graag kopen, maar de club uit Rotterdam is tot op heden niet te spreken over het bedrag dat de Premier League-club wil betalen. Feyenoord heeft Newcastle United nu een deadline opgelegd..

Meest gelezen