PSV boekt moeizame zege op FC Twente en legt druk weer bij Ajax

28-1-2018 00:10 - Door: M.d.Z.

PSV boekt moeizame zege op FC Twente en legt druk weer bij Ajax

PSV heeft wederom een moeizame zege geboekt in de Eredivisie, op bezoek bij FC Twente werd het 0-2.

Vervolg: PSV boekt moeizame zege op FC Twente en legt druk weer bij Ajax

PSV begon de wedstrijd zoals het graag wilde, Twente-doelman Joël Drommel zat volledig mis bij de inzet van Bergwijn, waardoor Lozano simpel zijn 12e treffer van het seizoen kon maken en PSV vroeg op voorsprong zette.

 

Na de vroege openingsgoal mochten de bezoekers het spel maken, waardoor FC Twente achterover leunde op de counter. Waar voor de thuisploeg vooral Oussama Assaidi gevaarlijk was, moest PSV doelman Zoet tweemaal redding brengen op zijn inzet.

 

Na een halfuur spelen leek PSV de score te kunnen verdubbelen, maar waren zowel Bergwijn als Luuk de Jong niet koel genoeg. Hierdoor ging PSV de rust in met de magere voorsprong. Na rust leek PSV de deksel op de neus te krijgen, maar de inzet van Fredrik Jensen ging voorlangs.

 

Verbeek probeerde de gelijkmaker te forceren en bracht Mounir El Hamdaoui binnen de lijnen, waar Cocu op reageerde en Bergwijn naar de kant haalde voor Luckassen. Waar de wedstrijd leek af te stevenen op een 0-1 voor PSV, had Hendrix de grootste kans na het omspeen de goalie, maar schoof de bal langs het doel.

 

Invaller Mauro Jr. zorgde er echter voor met een assist op Arias, dat de back met links de tweede van de avond kon maken en PSV met de volle drie punten huiswaarts kon sturen. .

 

 

 

 


◄ vorige bericht ► volgende bericht

PSV boekt moeizame zege op FC Twente en legt druk weer bij Ajax

Een korte samenvatting: PSV heeft wederom een moeizame zege geboekt in de Eredivisie, op bezoek bij FC Twente werd het 0-2..

Meest gelezen